Obraz bohatera
Gościnność

Napiwki

Zwolle
De oude Hanzestad Zwolle is de hoofdstad van de oostelijke provincie Overijssel en telt zo'n 110.000 inwoners. Historische gevels, prachtige herenhuizen, vestingwerken en grachten: dat is Zwolle in een notendop. Ondanks dat Zwolle een levendige provinciestad is met alle bijbehorende faciliteiten, heeft het niets aan intimiteit ingeleverd. Het centrum, waar onder meer het gotische oude raadhuis opvalt, is erg gezellig om te winkelen en voor een avondje uit. Er is genoeg keus. De omgeving biedt ook een grote hoeveelheid aan natuurschoon, bijvoorbeeld langs de rivier de IJssel.


Avonturenpark Hellendoorn
Avonturenpark Hellendoorn is één van de populairste amusementsparken in Nederland, met spectaculaire attracties zoals de Sungasi Kalimantan, Canadian River, Montezuma's Revenge en Tornada. Het park is gelegen op ongeveer 30 km van Zwolle. Voor meer informatie over openingstijden en tarieven kunt u hier klikken.

Pretpark Walibi
Walibi World is een onontkoombaar amusementsparadijs voor de gehele familie. Het hoogste punt is kilometers ver te zien: de Goliath, de moeder van alle achtbanen. Bezoek Walibi World om de buitengewone wereld met unieke emoties, momenten van grote opwinding, maar bovenal de eindelose lachuitbarstingen te ontdekken. Hier doet men van klein tot groot herinneringen op voor het leven. In Walibi World is alles hoger, sneller, spectaculairder, groter en indrukwekkender.
Walibi World . . . een buitengewone wereld!
Voor meer informatie kunt u hier klikken.

Recreatiecentrum "Karba"
Bij recreatiecentrum Karba zijn er o.a. mogelijkheden om te karten en er zijn mini-karts voor de kleineren. Verder kun je er midgetgolf spelen. Het recreatiecentrum ligt net buiten Zwolle. Voor meer info kunt u hier terecht.

Dinoland Zwolle
Sinds de zomer van 2016 bevindt zich in Zwolle het vrijetijdspark Dinoland. Hier kunnen kinderen tussen de 2 en 14 jaar oud leren, spelen en ontdekken tussen de dino's. Over het park verspreid staan rond de 50 levensgrote dino's!
Voor meer informatie kunt u hier klikken.

Zwembad de Vrolijkheid
Bij de Vrolijkheid kunt u terecht voor uren waterpret. Het zwembad bevindt zich op ongeveer een kwartier lopen van het sportpark van Be Quick'28. Voor meer informatie kunt u hier klikken.

walibi-holland-achtbaan-lost-gravity-summer.jpg

 


Turniej sponsorowany przez